Cercar en aquest blog

dimarts, 11 de novembre del 2014

El programari lliure. Lliurex


En aquesta assignatura exposarem el tema de LLIUREX.


La presentació del nostre tema és la següent:





 Els vídeos explicats al tema són:

Les webs recomanades son:

Títol: LliureX  

Descripció: Aquesta pàgina de la Generalitat Valenciana, ens explica el concepte de LliureX, el perquè d’utilitzar aquest programari lliure a la comunitat valenciana, en les que s’explica les característiques d’aquest programari i els avantatges que es produeixen utilitzant-lo. I a més s’explica les adaptacions i les ferramentes que s’han fet a aquest programari per a poder utilitzar-lo a l’aula.


Descripció: Aquesta és la pàgina del Sistema Operatiu GNU que ens explica tot allò que volem saber sobre els programaris lliures, el projecte GNU, la relació que hi ha entre els softwares lliures i l’educació.


Descripció: Aquesta pàgina pertany a l’Universitat d’Alacant, en ella explica que és el software lliure i com estaríem al món sense aquest programari. En ella trobem enllaços per conéixer millor Linux entre altres coses.


Descripció: A aquesta página anomenada KIDDIA podem trobar jocs relacionats amb les TIC. En aquest cas ens introdueix Edubuntu, un variant de Ubuntu, aquest està destinat a espalls pedagògics. A més, ens explica amb tot detall què és Edubuntu i com instalar-lo.


La lectura recomanada és:
Mas Hernández, Jordi (2003). Programari lliure en el sector públic. Universitat Oberta de Catalunya.


D'altres qüestions o continguts importants:

Dcyadlaurapi blogspot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada